Wat we doen

Create! amazing things together.

Van een op maat gemaakt bouwpakket tot en met de volledige ontzorging van engineering tot demontage; Create! is een decoratiepartner voor iedereen. We beheersen het decoratieproces van A tot Z en hebben alle kennis in huis om een efficiënte, duurzame en vooral zorgeloze productie te realiseren. Of het nu gaat om een kleiner event, een high-end merkactivatie of een complex internationaal arena-event, geen vraag is te gek voor ons. We bieden passende oplossingen voor ieder budget met als doel het creëren van een jaw-dropping experience!

Engineering
Prefabricage + transport
Bekijk onze werkwijze

The choice is yours

Engineering & Production

Create! is de perfecte partner om jouw ontwerp tot leven te laten komen. Als productiepartner zetten we jouw ontwerp om in hoogwaardig afgewerkte decorstukken en leveren die af op locatie. Simpel gezegd werken we hier volgens het IKEA-principe: wij verzorgen de engineering en de productie van de decorstukken, waarna je alles op locatie ontvangt in overzichtelijke pakketten met duidelijke montage tekeningen. Al het decoratiemateriaal wordt op logische volgorde geladen en getransporteerd, zodat de on-site installatie zo spoedig mogelijk kan verlopen. De opdrachtgever zorgt vervolgens zelf met een eigen crew voor de montage van de decorstukken. Niet alleen is dit beter voor het milieu (minder reisbewegingen) en goed voor het lokale draagvlak, maar levert werken met een eigen ploeg doorgaans ook een flinke kostenbesparing op! Een win-win situatie!

Meer weten?

Engineering + Production + On-site Support

Create! is de perfecte partner om jouw ontwerp tot leven te laten komen. Als productiepartner verzorgen we de technische engineering van jouw ontwerp en zetten we jouw ontwerp om in hoogwaardig afgewerkte decorstukken en leveren die af op locatie. Al het decoratiemateriaal wordt op logische volgorde geladen en getransporteerd, zodat de on-site installatie zo spoedig mogelijk kan verlopen. De opdrachtgever zorgt vervolgens zelf met een eigen crew voor de montage van de decorstukken. Onze professionals zullen daarbij ondersteunen en advies geven, zodat er snel en efficient gemonteerd kan worden (zeker bij een eerste samenwerking). Op deze manier kun je toch gebruik maken van de voordelen van een eigen crew, maar wel worden ontzorgd op locatie. Create! werkt via een eigen universeel werkprotocol, waardoor we desgewenst tevens snel en eenvoudig lokale mensen kunnen opleiden. Op deze manier hoeven er geen grote teams de wereld over te vliegen, wat niet alleen duurzaam is maar ook kostenbesparend werkt. Goed voor het milieu (minder reisbewegingen), goed voor het lokale draagvlak en goed voor de portemonnee!

Meer weten?

Full Service Create!

Kies je voor dit pakket dat ontzorgt Create! je decoratieve productie van A tot Z! Onze professionele engineers zetten op inventieve wijze gedachten, stijlboeken en ideeën om in maakbare ontwerpen. Vanaf het eerste ontwerp wordt alles geanalyseerd om het project gestroomlijnd alle productiestappen te laten doorlopen. Als productiepartner verzorgen we de technische engineering van jouw ontwerp en zetten we jouw ontwerp om in hoogwaardig afgewerkte decorstukken en leveren die af op locatie. De volledige in-house productie van alle decoratiematerialen vindt plaats in onze state-of-the-art constructiehal, waardoor we een 100% kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren. We werken met een gestroomlijnd universeel werkprotocol waardoor de continuïteit van ieder project kan worden gewaarborgd en we snel en flexibel kunnen schakelen om iedere deadline te halen, waar ook ter wereld. Create! zorgt tevens voor een veilig transport van de decoratiematerialen naar de eindbestemming. Alles wat we kunnen produceren kunnen we ook bouwen, waar ook ter wereld. Onze constructieteams zijn voorzien van de beste gereedschappen en werken verantwoord en snel en zorgen voor een efficiënte installatie en demontage van je decoratieve productie. Kortom, een volledige ontzorging van je complete, hoogwaardige decoratieve productie.

Meer weten?

CREATE AMAZING THINGS!

Let’s create amazing things together.

Wil je meer weten?

Get in touch!