DIENSTEN

onze

DIENSTEN:

PRODUCTIE MANAGEMENT EN CONSULTANCY

Onze kracht is het volledig uit handen nemen van uw decoratieve productie. Wij kunnen een full-service decoratief project uitvoeren.
U, als klant, bent verzekerd van een vlotte en hoogwaardige decorproductie zonder gedoe! 
kernwoorden als betrouwbaar, hoge kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel!

 

 

engineering

Creative concepten maar nog niet het juiste idee hoe je het moet gaan bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bedenken de meest uiteenlopende technische oplossingen die samengaan met uw creatieve ideeen!

Wij zetten uw design of creatieve concept om in een 3D-model (indien nodig) en werken deze verder volledig technisch uit. Op deze manier komen we tot de meest uiteenlopende bouwmethodes en produceren we zowel individuele decor elementen als volledige decors!

Daarnaast overwegen wij altijd zorgvuldig de beste materialen en afwerkingen op basis van efficientie, kosten en duurzame oplossingen.

 

PREFABRICAGE

In onze werkplaats brengen wij vrijwel ieder creatief idee tot leven. We hebben een brede kennis van de verschillende bouwmethoden en hierbij gebruiken we de meest uiteenlopende materialen en afwerkingen. Dit doen we zoveel als mogelijk in onze eigen machinale werkplaats. Wij streven er naar om alles in huis te doen maar daarnaast beroepen wij ons op een vertrouwde en professionele groep partners.


installatie op locatie

Alles wat wij in onze werkplaats produceren kunnen wij ook op locatie installeren. Dit doen we met een vaste en ervaren groep decorbouwers. Mocht u de installatie zelf voor lief willen nemen dan is dit uiteraard ook mogelijk. 

Door middel van een bouwboek wijzen wij u de weg zodat u met uw eigen mensen de installatie op zich kunt nemen!

NEEM CONTACT OP!